2024-03-29T09:21:43Z
https://nagoya.repo.nii.ac.jp/oai
oai:nagoya.repo.nii.ac.jp:00004908
2023-01-16T04:39:01Z
643:644:645
Chemical Studies on the Specifc Oxidation of Food and Biological Materials by Active Oxygens
活性酸素による食品・生体成分の特異的酸化に関する化学的研究
Uchida, koji
内田, 浩二
open access
名古屋大学博士学位論文 学位の種類:農学博士 (課程) 学位授与年月日:昭和63年3月25日
1988-03-25
eng
doctoral thesis
http://hdl.handle.net/2237/6444
https://nagoya.repo.nii.ac.jp/records/4908
甲第2028号
農学博士
1988-03-25
13901
名古屋大学
NAGOYA University
https://nagoya.repo.nii.ac.jp/record/4908/files/ko2028_abstr.pdf
application/pdf
623.1 kB
2018-02-19
https://nagoya.repo.nii.ac.jp/record/4908/files/ko2028.pdf
application/pdf
8.4 MB
2018-02-19