@misc{oai:nagoya.repo.nii.ac.jp:02007944, author = {Takahashi, Kazuma and 髙橋, 和馬 and Doman, Keisuke and 道満, 恵介 and Kawanishi, Yasutomo and 川西, 康友 and Hirayama, Takatsugu and 平山, 高嗣 and Ide, Ichiro and 井手, 一郎 and Deguchi, Daisuke and 出口, 大輔 and Murase, Hiroshi and 村瀬, 洋}, month = {Feb}, note = {料理画像の魅力度推定の研究成果として構築された料理画像データセット.下記の10種類の料理(サンプル)を3種類の仰角,12種類の回転角で撮影した計360枚の料理画像からなる画像データセットです.各画像には,Thurstoneの一対比較法により算出された魅力度が付与されています.料理写真の魅力度推定で使われています.鰹のたたき,カレーライス,鰻丼,ビーフシチュー,ハンバーグ,天丼,豚丼,まぐろ丼,チーズバーガー,フィッシュバーガー., Food image dataset composed of images of 10 food samples taken from 36 angles for each food category, and set the target values of their attractiveness through subjective experiments by Thurstone's paired comparison method. Sashimi, Curry and rice, Eel rice-bowl, Beef stew, Hamburger steak, Tempura rice-bowl, Fried pork rice-bowl, Tuna rice-bowl, Cheese burger, Fish burger.}, title = {NU FOOD 360x10}, year = {2018} }