WEKO3
アイテム / The E/Z isomer ratio of lycopene in foods and effect of heating with edible oils and fats on isomerization of (all-E)-lycopene / 20170106_FoodCon_Lyc_EJLST_Rev2
20170106_FoodCon_Lyc_EJLST_Rev2
ファイル | ライセンス |
---|---|
20170106_FoodCon_Lyc_EJLST_Rev2.pdf (724.3 kB) sha256 d35a9f1bf917cf2458ea263797531ac85ceda8bb988327ffadc87d190e483993 |
公開日 | 2017-11-08 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | 20170106_FoodCon_Lyc_EJLST_Rev2.pdf | |||||
本文URL | https://nagoya.repo.nii.ac.jp/record/24866/files/20170106_FoodCon_Lyc_EJLST_Rev2.pdf | |||||
ラベル | 20170106_FoodCon_Lyc_EJLST_Rev2.pdf ファイル公開日:2018/08/01 | |||||
オブジェクトタイプ | fulltext | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 724.3 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|